Férfiasság 30+ Férfiasság 30+
Kinek ajánlott a szűrővizsgálat?

A Férfiasság 30+ szűrővizsgálat minden 30 év feletti férfi számára ajánlott - függetlenül a családalapítási tervektől -, mert az aktuális nemzőképességet (sperma minőségét) és az ezzel szorosan összefüggő hormonok termelődését vizsgálja.

A vizsgálatok eredményeinek szakorvossal történő videókonzultációja lehetőség arra, hogy a tünetmentesen lappangó betegségek időben felismerésre és kezelésre kerüljenek, és így a későbbi gyermekvállalás zökkenőmentes lehessen.

A szűrővizsgálat teljes díja elszámolható egészségpénztárra, így a díj 20%-a visszaigényelhető!

Amennyiben most nyitna egészégpénztári számlát, a pénztár 10.000 Forintos jóváírással ajándékozza meg.

Érdekel
Mit tartalmaz a szűrőcsomag?
Spermaanalízis
Sperma vizsgálatot

Az ondó és a spermiumok minőségének és mennyiségének részletes vizsgálatát egy sperma analízis keretén belül. Eredmény: 24 órán belül!

A mintaadás Intézetünkben intim, szeparált környezetben történik. Ha ez bármely okból nem felel meg Önnek, akkor előre egyeztetett feltételek betartása mellett a minta otthonról is hozható.

Férfi hormonok vizsgálata
Férfi hormonok vizsgálatát

Vérvételt követően meghatározásra kerül az FSH, LH, prolaktin, tesztoszteron és az SHBG szint.

FSH (follikulus-stimuláló hormon) - az agyalapi mirigy elülső lebenyében termelő nemi hormon. Férfiakban és a nőkben egyaránt szükséges a normál szexuális működéshez.

LH (luteinizáló hormon) - az agyalapi mirigy elülső lebenyében termelődő nemi hormon. Férfiak esetében a herék Leydig sejtjeiben serkenti a tesztoszteron termelődését. A hormon szintjének vizsgálata a meddőség lehetséges okának felderítését, az agyalapi mirigy és az ivarmirigyek rendellenességeinek kimutatását célozza.

Prolaktin - leginkább terhességi hormonként ismerik, ennek ellenére a férfiakban is termelődik kisebb mennyiségben. A megemelkedett prolaktin szint számos esetben pajzsmirigy alulműködésre utalhat, amely olyan kellemetlen tünetekkel társul, mint a meddőség, libidócsökkenés.

Tesztoszteron - a férfi here Leydig sejtjei termelik. Befolyásolja a spermiumok termelődését, a férfiak viselkedését, az izomzatuk és a csontjaik állapotát. A tesztoszteron hatására alakul ki a másodlagos nemi jelleg, de ezen kívül felel a járulékos nemi mirigyek, a prosztata és az ondóhólyag megfelelő működéséért.

SHBG - a máj által termelt transzport fehérje, mely a plazmában a tesztoszteron 60%-át megköti és szállítja. Alacsony és magas tesztoszteron szint mérésekor az SHBG mérése is javasolt. Az SHBG és tesztoszteron koncentrációból kiszámolható a biológiailag aktív hormon koncentráció.

Videókonzultáció
Videókonzultáció szakorvossal

A laboreredmények andrológus által kerülnek kiértékelésre.

Eredményközlés: a vizsgálatok eredményeit Ön e-mailben (titkosított formában) kapja meg, a sperma analízis eredményét legkésőbb a vizsgálatot követő napon, a vérvételi eredményeket pedig a vérvételt követő 5 munkanapon belül. Ezt követően előzetes időpontegyeztetés után kerül sor a szakorvosi videókonzultációra.

A leleteit digitálisan archiváljuk, így azok bármikor gyorsan visszakereshetők és összehasonlíthatók az évek során elvégzett szűrővizsgálatok eredményei. A spermaanalíziskor készült mikroszkópos felvételeket is megőrizzük és amennyiben erre igényt tart az Ön rendelkezésére bocsájtjuk.

Szűrőcsomag ára: 69.900Ft

A Férfiasság 30+ csomagot igénybe vevő ügyfeleink részére egyedi, kedvezményes ajánlatot adunk biztonsági tárolás szolgáltatásunkra!

Miért válassza a Krio Intézet Spermabank és Férfi Egészségközpontot?
Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a sperma analízis terén
Magyarország első és legnagyobb spermabankjaként nálunk a hímivarsejt minták tárolására is van lehetőség
A szolgáltatás teljes díja elszámolható egészségpénztárra
Könnyen megközelíthető, budai exkluzív környezet, ingyenes parkolási lehetőséggel
Azonnal elérhető szolgáltatások
Ügyfélközpontú kiszolgálás: az analízis és a vérvétel időpontját egymáshoz igazítjuk, így Önnek csak egyetlen alkalommal kell felkeresnie bennünket
KRIO Intézet - Magyarország első és legnagyobb spermabankja