Spermafagyasztás tumoros betegeknek

Onkológiai indikáció csomagunk tartalmazza a WHO VI. szerinti spermaanalízist, az eredmény átfogó képet ad a nemzőképesség állapotáról. A minták az analízist követően azonnal fagyasztásra kerülnek, a legkiválóbb szakmai protokollt alkalmazva. Egyetlen alkalommal adott ondó mintából akár tíz-tizenöt tárolási egység is fagyasztható, így az eltárolt mintával jó eséllyel több gyermek fogantatása is biztosítható.

A kedvezményes csomagunkat heretumoros betegek részére biztosítjuk.

154 000 Ft

Hívjon minket

Az analízis során a mintát alaposan megvizsgáljuk: meghatározzuk a spermiumok számát, alakját és elemezzük a sejtek mozgását is. A minták fagyasztását - több egységre bontva - programozott fagyasztógéppel végezzük, majd folyamatosan kontrollált körülmények között olyan alacsony hőmérsékleten tároljuk, hogy a sejtek gyakorlatilag nem öregszenek, így korlátlan ideig megőrizhetők. A fagyasztva tárolás az intézet budapesti laboratóriumában történik, így a minta bármikor rendelkezésére áll. A minta további sorsáról csak és kizárólag Ön dönt. A minta az Ön által választott időben és asszisztált reprodukciós központban használható fel.

Nap mint nap tapasztaljuk, hogy heretumorral diagnosztizált páciensek esetén a legfontosabb az azonnali időpont biztosítása, és a rugalmasság. A naptárunkban minden napra fenntartunk ún. SOS fagyasztásra lehetőséget azoknak az ügyfeleknek, akiknél azonnali műtéti beavatkozás előtt gyors mintaadásra és fagyasztásra van szükség. Amennyiben nem tud már ellátogatni a laboratóriumunkba, beszállított minta fagyasztására is van lehetőség.

Hívjon minket

A mintaadás alapesetben a helyszínen, intim, szeparált környezetben történik, azonban, ha ez bármely okból nem felelne meg, otthonról/kórházból is hozható a minta bizonyos feltételek betartása mellett (1,5 órán belül, testhőmérsékleten szállítva kell beérnie a laboratóriumba a mintának).

A spermaanalízist igénybe vevő ügyfeleink részére készítettünk egy általános tájékoztatást, amiből megismerhetik a mintaadás, értékelés folyamatát, hogy magabiztosan, felkészülten érkezhessenek.

ermészetesen, szakértő kollégáink minden esetben segítenek értelmezni az eredményeit, amennyiben eltérést tapasztalunk, azonnal felhívjuk a figyelmét arra vonatkozóan, illetve javaslatot teszünk a további teendőkkel kapcsolatban (pl. szakorvos felkeresése).

Fizetni a mintaadást követően szükséges, azonban lehetősége van előre is kifizetni azt bankkártás fizetéssel vagy átutalással. A helyszínen ezen kívül készpénzes fizetésre is van lehetőség. Részletfizetés igénybe vételére természetesen adunk lehetőséget.

Igen, mindegyik szolgáltatásunk elszámolható egészségpénztári számla terhére.

A fagyasztott minták tulajdonképpen korlátlan ideig tárolhatóak. Fontos tudnia azonban, hogy a mintája felett csak és kizárólag Ön rendelkezhet (sem szülő, sem házastárs, sem meglévő gyermekeinek édesanyja, sem örököse nem!).

A saját mintáját bármikor kikérheti tőlünk, mi elszállítjuk belföldre és külföldre egyaránt. A szállítás díja Budapesten belül 20.000 Forint, országosan 40.000 Forint.