Donorsperma foglalása

Intézetünk általunk kivizsgált magyar donorok és európai uniós sejtbank által kivizsgált anonim donorok hímivarsejtjeit adja ki asszisztált reprodukciós eljárásokhoz. A donorok kötelező egészségügyi szűrővizsgálatai kielégítik az európai uniós és a magyar sejtbankokra vonatkozó előírásokat.

Olvassa el tájékoztatónkat Hívjon minket

Donor minta foglalása abban az esetben lehetséges, ha már kapcsolatban áll meddőségi centrummal, ahol az asszisztált reprodukciós eljárás megtörténik.

Egyedülállóként is foglalhat donormintát, beavatkozás előtt egy minta foglalható, további minták előzetes foglalására nincs lehetőség, csak újabb felhasználás előtt. Ebben az esetben ugyanaz a minta újra választható, ha még megtalálható a készletünkben vagy még elérhető a dán bankban.

A donor minta kiválasztásával kapcsolatban kérjük keresse fel munkatársunkat a donor@krio.hu e-mail címen, vagy a +36 1 211 3517 telefonszámon.

A minta egy asszisztált reprodukciós beavatkozásra (inszemináció vagy lombik (IVF) elegendő.

A minta kiválasztásához szükség lesz az IVF centrum kikérő nyilatkozatára (B/1. nyomtatvány), amivel csak azok az IVF centrumok rendelkezhetnek, akikkel korábban együttműködési megállapodást kötöttünk donor hímivarsejtek kiadására (ld. a felsorolt IVF centrumok).

A B/1. nyomtatvány arról ad információt számunkra, hogy mikorra tervezik a minta felhasználását. Az itt megadott időpont előtti 30 napban lehet mintát választani és szerződést kötni.

Egy asszisztált reprodukciós beavatkozásra elegendő donor minta díja magyar minta esetén 195 000 Ft , dán minta esetén 280 000 Ft , ami tartalmazza a budapesti szállítás díját is. Vidéki IVF centrumba történő szállítás esetén a szállítás díja 40 000 Ft.

Dunamenti REK Reprodukciós Központ - Központi telephely (Istenhegyi út)

Dunamenti REK Reprodukciós Központ - BMC telephely

Dunamenti REK Reprodukciós Központ - Dévai Intézet telephely

Dunamenti REK Reprodukciós Központ - Forgács Intézet telephely

Dunamenti REK Reprodukciós Központ - Róbert Károly telephely

Dunamenti REK Reprodukciós Központ - Pannon telephely, Tapolca

Dunamenti REK Reprodukciós Központ - Győri telephely

Dunamenti REK Reprodukciós Központ - Dr. Domány Sándor telephely, Kaposvár

Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Baross utcai részleg - Asszisztált Reprodukciós Osztály (SE ARO)

Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika - Asszisztált Reprodukciós Centrum (SE ARC)

Szegedi Tudományegyetem Reprodukciós Medicina Intézet

Debreceni Egyetem Klinikai Központ - Asszisztált Reprodukciós Centrum

Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Édesanyák úti Reprodukciós Központ

A donor hajszínét, szemszínét, testmagasságát, testsúlyát, vércsoportját, nemzetiségét, a rasszok szerinti besorolását (kizárólag kaukázusi/európai rassz); valamint azoknak laboratóriumi vizsgálatoknak a listáját, amelyeken a donor a kivizsgálása során átesett.

Megértjük, hogy többet szeretnének tudni, de a magyar szabályozás nagyon szigorú és csak a legfontosabb külső testi jegyek megadását engedélyezi az anonim donorról.

Természetesen lehet, ha még megtalálható a készletünkben vagy még elérhető a dán bankban.

Egy minta foglalható és nincs lehetőség arra, hogy egyszerre több minta lefoglalásra kerüljön.

Amennyiben személyesen jönnek/jön el hozzánk, akkor szükséges előtte időpontot egyeztetni, hogy kollégánk biztosan rendelkezésre álljon. A szerződéskötés kb. másfél órát vesz igénybe. Személyes szerződéskötésre a meddőségi centrum által kiállított ún. kikérő nyilatkozattal - B/1 nyomtatvány - kell érkezniük. (A nyomtatványt az IVF centrum közvetlenül is eljuttathatja számunkra.)

Ebben az esetben először a kikérő nyilatkozatot (B/1. nyomtatvány) kell elküldeni nekünk a donor@krio.hu címre. Ezt megteheti Ön vagy az IVF centrum is e-mail-ben, szkennelt vagy fotózott mellékletként.
Ennek beérkezése és a Minta kiválasztása után kiküldünk Önöknek egy linket, amin keresztül a szerződés gyorsan és kényelmesen online megköthető. A szerződést emailen kapják meg tőlünk.

A minta kiválasztásához szükség lesz az IVF centrum kikérő nyilatkozatára (B/1. nyomtatvány), amivel csak azok az IVF centrumok rendelkezhetnek, akikkel korábban együttműködési megállapodást kötöttünk donor hímivarsejtek kiadására (ld. a korábban felsorolt IVF centrumok).
A B/1. nyomtatvány arról ad információt számunkra, hogy mikorra tervezik a minta felhasználását. Az itt megadott időpont előtti 30 napban lehet mintát választani és szerződést kötni.

Várólista nincs, mininális várakozási idő ügyfélszámtól függően előfordulhat. Ideális esetben a tervezett szállítási idő előtt 2-3 héttel érdemes jelentkezniük nálunk, ekkor tudnak a minták közül választani és szerződést kötni, ha a B/1 nyomtatvány megadott tervezett felhasználási időpont előtti egy hónapon belül van.

Egy asszisztált reprodukciós beavatkozásra elegendő donor minta díja magyar minta esetén 195 000 Ft , dán minta esetén 280 000 Ft , ami tartalmazza a budapesti szállítás díját is. Vidéki IVF centrumba történő szállítás esetén a szállítás díja 40 000 Ft.

A szállítás időpontját az IVF centrum által a B/1 nyomtatványon megadott várható szállítási időponthoz igazítjuk, amiről Intézetünk egyeztet az IVF centrummal és megszervezi a minta szállítását.