Spermafagyasztás otthoni mintaadó szettel

A MANFINITY otthoni mintaadó szett egy forradalmian új megoldás, melynek segítségével kényelmesen, saját otthonában adhat hímivarsejt mintát, amikor önnek épp a legmegfelelőbb. Online felületünkön egyszerűen és gyorsan megrendelheti a mintaadó szettet. A szett visszaküldését követően Intézetünkben kiértékeljük és eltároljuk a hímivarsejt mintát ameddig csak igényt tart rá.

A MANFINITY lehetőséget kínál a férfiaknak, hogy a lehető legjobb minőségű hímivarsejt mintájuk kerüljön tárolásra, így biztosítva nemzőképességük megőrzését, és a későbbi gyermekvállalás lehetőségét.

181 000 Ft / 227 000 Ft

Megrendelés

Manfinity otthoni mintaadó szett szolgáltatásának igénybevétele esetén nem szükséges Intézetünkben személyesen megjelennie.

Fontos tudnivalók

A megrendelés visszaigazolása után, és a szolgáltatás díjának kiegyenlítését követően a futárszolgálat kézbesíti önnek a Manfnity szettet

A mintaadás napját kérjük előre tervezze meg, mivel a mintaadás előtt kötelező a 3 napos szexuális önmegtartóztatás, hogy a mintája a lehető legjobb értékekkel rendelkezzen

Legkésőbb a mintaadás előtt 48 órával rendelje meg a minta laboratóriumba történő beszállítását

A minta beküldését követően 3 nap múlva elektronikus úton küldjük önnek az eredményközlő lapot, amin megtalálja mintája kiértékelését

Azért fejlesztettük ki a Manfinity otthoni mintaadó szettet, mert sok esetben az ügyfeleink nem tudnak vagy nem akarnak eljönni helyszíni mintaadásra. Bár törekszünk arra, hogy a mintaadó helyiségeink kényelmes, intim környezetet nyújtsanak, érthető módon feszélyezve érezhetik magukat ügyfeleink. A manfinity szettel ez kiküszöbölhető, mert lehetőséget ad arra, hogy a mintaadás a saját otthonában történjen. Megfigyelések szerint a nyugodt, otthoni környezetben adott minta jobb minőségű lehet.

Mindenképpen azt tanácsoljuk, előre tervezze meg a mintaadás pontos idejét, ugyanis előtte három napos teljes szexuális önmegtartóztatás szükséges. Törekedjen arra, hogy ez pontosan három nap legyen, ugyanis az ennél rövidebb időtartam a spermiumok számára, a hosszabb időtartam pedig a spermiumok mozgékonyságára nézve bír negatív hatással. A laboratóriumba a minta a mintaadás napján kerül beszállításra, így a mintaadás bármely munkanapon lehetséges.
Azt kérjük, hogy mindenképpen ébredés után, a reggeli órákban történjen a mintaadás, a szállító reggel 8-9 között veszi át Öntől a Manfinity szettet, hogy az időben beérkezzen a laboratóriumunkba. A szállítás napját előzetesen egyeztetni szükséges a KRIO Intézet kapcsolattartójával, mert a szállítást 48 órával előbb meg kell rendelnünk.
Amennyiben bizonytalan a mintaadás tervezett idejét illetően, kérjük mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, ahol a munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdéseire telefonon a +36 1 211 3517 (munkanapokon 8:00-16:00 között) számon, vagy e-mailben a manfinity@krio.hu címen.

A sikeres mintaadást követően a szobahőmérsékletre felmelegedett szállítófolyadékot nyissa ki, és a teljes térfogatát öntse hozzá a gyűjtött mintához, majd azonnal zárja le a poharat a fedelével. Győződjön meg arról, hogy a pohár záródása megfelelő.
A pohár tetején található címkével zárja le a gyűjtőpoharat, majd olvassa be a rajta található QR kódot. Az elektronikus felületen adja meg a mintaadás pontos időpontját (óra, perc pontossággal), és az önmegtartóztatás idejét (hány nap). A gyűjtőpoháron kijelölt helyen aláírásával igazolja a lezárás tényét! Ha a gyűjtőpohár oldalán található személyes adataiban eltérést talál, azt javítsa, és vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!

A minta beszállításához szükséges fuvart a mintaadást megelőzen 48 órával kell megrendelnie a KRIO Intézet munkatársán keresztül. Ehhez kérjük hívja a +36 1 211 3517 telefonszámot, vagy írjon e-mailt a manfinity@krio.hu e-mail címre.
A minta laboratóriumba történő beérkezését egy automatikus üzenettel visszaigazoljuk, a mélyfagyasztott mintákról szóló értékelést pedig titkosított e-mailen keresztül küldjük el Önnek a beérkezéstől számított 72 órán belül.

A minta elsődleges (primer) minősítő vizsgálata két részből áll:
1
A minta laboratóriumi árvételekor történő minősítése - célja annak eldöntése, hogy a minta alkalmas-e fagyasztásra: meghatározzuk az ejakulátum szállító oldat nélküli térfogatát, pH-ját, a spermiumok számát, mozgékonyságát, életképességét, alakját és az egyéb sejtek (pl. fehérvérsejtek) jelenlétét. A minta minősítése mikroszkóphoz kötött számítógépes technikával (CASA) is megtörténik.
2
A fagyasztott minta egy hordozójának felolvasztása (próbafelolvasztás) utáni minősítés - célja annak eldöntése, hogy a tárolt minta milyen típusú asszisztált reprodukciós beavatkozásra lehet alkalmas.
A minta primer minősítő vizsgálata nem egyezik meg a klasszikus spermaanalízissel, mert nem frissen adott mintából történik, így az eredménye nem ad teljes körű képet a férfi nemzőképességéről. Amennyiben igénybe kívánja venni a szélesebb spektrumú spermaanalízist, úgy arra abban a formában van lehetősége, ha személyes megjelenés során mintát ad Intézetünkben.

A tárolás feltétele negatív anti-HIV 1, 2, illetve Hepatitis B (HbsAg/anti-HBc) és Hepatitis C (anti-HCV-Ab) leleteinek bemutatása, azonban ezek hiánya nem akadálya a Manfinity szolgáltatás igénybevételének, hanem elegendő, ha ezen leletek másolata beküldésre kerül a manfinity@krio.hu e-mail címre a minta beérkezését követő 6 hónapon belül. A leletek beérkezéséig a minta ún. karantén tárolóban kerül átmeneti tárolásra és csak a leletek beérkezése után történik meg a végleges tárolóba történő helyezése.

Amikor fel akarja használni a mintát, vegye fel velünk a kapcsolatot az ivarlabor@krio.hu e-mail címen vagy a +36 1 211 3517 telefonszámon hétköznapokon 8:00-16:00 óra között. A kapcsolatfelvételt követően megszervezzük a minta szállítását az Ön által megadott asszisztált reprodukciós intézetbe.

Kapcsolódó szolgáltatások