Kiknek ajánljuk a spermium tárolást?

A spermium tárolás olyan korszerű megoldás, amely számos célcsoport számára hasznos és fontos a jövő tervezésekor. Az alábbi csoportoknak különösen ajánljuk ezt a lehetőséget, hiszen az ivarsejt-tárolás lehetőséget ad számukra az apaság lehetőségének megőrzésére.

A spermium tárolás egy olyan rugalmas és előrelátó megoldás, amely segíthet abban, hogy biztosítsa biológiai lehetőségeit a jövőbeni gyermekvállaláshoz. Ha szeretne többet megtudni erről a spermium fagyasztva tárolásról, kérjen tanácsot tőlünk még ma!

Hogyan segíthet a jövő tervezésében?

Megoldás az apaság lehetőségének megőrzésére

Az onkológiai betegek olyan kemoterápiás vagy sugárterápiás kezeléseken eshetnek át, amelyek károsíthatják az ivarsejteket, és hosszú távú meddőséget okozhatnak.

Azok, akik már tapasztalták a nemzőképesség csökkenését, vagy akik bármely egyéb orvosi indikáció okán aggódnak a jövőbeli gyermekvállalási lehetőségeik miatt. Már az első sikertelen próbálkozások esetén érdemes egy spermaanalízist elvégeztetni, ami azonnali eredménnyel szolgál!

Bővebben

Az élsportolók számára az optimális teljesítmény elérése és megőrzése mindennél fontosabb. Azonban a kemény fizikai igénybevétel és az intenzív edzések gyakran olyan hatásokkal járnak, amelyek negatívan befolyásolhatják a férfiak termékenységét. Az ilyen körülmények között a spermiumfagyasztás kiemelkedő jelentőséggel bír az élsportolók számára. Érdemes egy pihenő, regeneráló szakaszban gondoskodni a spermium megőrzéséről!

Bővebben

Hímivarsejt-tárolás kifejezetten ajánlott lehet olyan munkakörökben, ahol a férfiak ki vannak téve olyan környezeti vagy fizikai tényezőknek, amelyek károsíthatják az ivarsejteket. Az ilyen munkakörben dolgozók számára a legfontosabb a prevenció!

Veszélyes anyagokkal dolgozók

Vegyipari munkások, gyári munkások vagy más olyan szakemberek, akik veszélyes anyagokkal vagy vegyszerekkel dolgoznak, ki vannak téve olyan környezeti hatásoknak, amelyek negatívan befolyásolhatják az ivarsejtek minőségét és mennyiségét.

Sugárzásnak kitett munkakörök

Például radiológusok, sugárterápiával foglalkozó orvosok, vagy olyan ipari munkások, akik sugárzásnak vannak kitéve, például nukleáris erőművekben dolgoznak, ugyanis a sugárzás káros hatással lehet az ivarsejtekre.

Fizikai veszélynek kitett munkakörök

Azok, akik veszélyes környezetben dolgoznak, például magasban vagy mélyben, vagy olyan környezetben, ahol a balesetek vagy sérülés kockázata magas, például építőipari munkások vagy hegymászók.

Termékenység Megőrzés Programunk keretében lehetőség van arra, hogy a Munkáltató cafeteria juttatásként biztosítsa a spermiumtárolást dolgozói számára. Érdeklődjön itt, kérje Munkáltatójától ezt az egyedi magánegészségügyi ellátást!

Az ivarsejt-tárolás egyedülálló lehetőséget ad azoknak az egészséges férfiaknak, akik előrelátóan szeretnének gondoskodni a jövőbeli lehetőségeikről és biztosítani akarják a családalapítást.