Amikre büszkék vagyunk

Ezen a helyen szeretnénk megosztani azokat az értékeket és eredményeket, amelyekkel kiemelkedünk a spermabanki szolgáltatások piacán, és amelyek révén méltán lehetünk büszkék munkánkra.

Magyarország első és legnagyobb spermabankja

A KRIO Intézet nem csak az első hazai spermabank. Széles skálájú szakértelmünk és szolgáltatásaink révén hozzájárulunk a magyarországi férfi reproduktív egészség fejlődéséhez és támogatásához. Elhivatottak vagyunk a nemzőképességi problémákkal kapcsolatos edukáció mellett. Hisszük, hogy a gyermekvállalási nehézség nem tabu, és hogy az érintettek minden szükséges támogatást megérdemelnek!

Tudományos igazgatónk előadása a férfi nemzőképesség kihívásairól

Magyarországi tárolás, nemzetközi háttér

Miközben több ezer fagyasztva tárolt ivarsejtmintát őrzünk budapesti laboratóriumunkban, nemzetközi hátterünk garantálja a hosszútávú tárolás biztonságát.

25 év szakmai tapasztalat

Intézetünkben 1998 óta végezzük a spermiumok saját részre történő fagyasztását és tárolását budapesti, akkreditált laboratóriumunkban. Több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk a spermaanalízis területén, amit a klasszikus mikroszkópos vizsgálat mellett a legmodernebb számítógépes technikával (CASA) is végzünk.

Azonnal elérhető szolgáltatások és kedvezményes ajánlatok

Gyors és hatékony szolgáltatásokat kínálunk, és rendszeresen kedvezményes ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket, hogy még könnyebb legyen számukra a reproduktív egészségük megőrzése. A közellátásban tapasztalható végtelennek tűnő várólistákkal ellentétben mi arra törekszünk, hogy akár pár napon belül biztosíthassunk a vizsgálatra időpontot.

Foglaljon időpontot Hívjon minket

Exkluzív környezet és egészségpénztári elszámolás

Intézetünk könnyen megközelíthető, budai exkluzív környezetben található, ahol parkolási lehetőséget is biztosítunk. Emellett lehetőség van egészségpénztári elszámolásra is, hogy szolgáltatásaink minél szélesebb körben elérhetővé váljanak - így a szolgáltatás díjának 20%-át visszaigényelheti az adóbevalláskor!

Innováció: Manfinity otthoni spermium mintaadó szett

Az otthoni spermiumgyűjtés lehetőségét kínáljuk a saját fejlesztésű Manfinity szett segítségével, amely egyedülálló kényelmi szolgáltatást kínál a krioprezervációs megoldások területén. A szett segítségével nem kell megjelennie az Intézetünkben, otthon megtörténhet a mintaadás, amit futárszolgálatunk szállít be a laboratóriumba.

Bővebben

Andrológiai és urológiai szakrendelés

Szakorvosaink a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatásokat nyújtják ügyfeleinknek, többek között a férfi eredetű meddőség komplex kivizsgálásának lehetőségét kínálva.

Orvosaink

Donorprogram

Donorprogramunk keretében, magyar donorok által adományozott hímivarsejt minták elosztásával is foglalkozunk.

Bővebben

Tagjai vagyunk a nemzetközi FamiCord Csoportnak

Intézetünk a nemzetközi FamiCord Csoport tagjaként folyamatosan követi a legújabb krioprezervációs technológiai megoldásokat.