Miért fontos, hogy időben gondoskodj
hímivarsejtjeid tárolásáról?
19%

vagyis minden 5. gyermeket tervező magyar pár meddőségi problémával küzd

50%

-ban a férfiak meddősége áll a probléma hátterében

50%

-kal csökkent a spermiumszám a férfiak mintáiban az elmúlt 40 év alatt

A spermiumok fagyasztása mintegy letétként szolgál arra, hogy legyen megfelelő mennyiségű és minőségű spermium, így biztosítva a későbbi gyermekvállalás lehetőségét!

A spermium tárolása nem életkor kérdése, hanem annak helyes mérlegelése, hogy mennyire vannak jelen egy férfi életében a nemzőképességet károsan befolyásoló tényezők: stressz, dohányzás, helytelen táplálkozás, túlzott alkohol- és drogfogyasztás, élsport, speciális munkakörülmények (pl.: sugárzó anyagoknak, vegyszereknek való kitettség), illetve a tumoros megbetegedés lehetősége.

Az ivarsejtek tárolása azoknak is fontos lehetőség, akik nem tartoznak a fenti kockázatok által érintett csoportokba, de biztonsági okból szeretnének előrelátóan gondoskodni.


Első hazai spermabank - spermabank.krio.hu

Spermium tárolás most díjmentes spermaanalízissel
és 40% kedvezménnyel

csak július 16-ig
Apák napi akció

A 3 leggyakoribb tévhit a spermium tárolással kapcsolatban

Spermabanki szolgáltatásunkról

Intézetünk fő tevékenységként hímivarsejtek mélyfagyasztását és fagyasztva történő tárolását végzi. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a spermaanalízis területén, amit a klasszikus mikroszkópos vizsgálat mellett a modernebb számítógépes technikával (CASA) végzünk.

Labor fotó - spermabank.krio.hu
Labor fotó - spermabank.krio.hu
Labor fotó - spermabank.krio.hu
Mintaadás

Mindent megteszünk a kényelméért!


Bár mindent elkövetünk, hogy a mintaadás barátságos és nyugodt környezetben történjen nálunk, Ön gondolhatja azt, hogy feszélyezné az idegen légkör és kényelmesebb lenne ezt otthon megoldani. Ebben is tudunk segíteni, ha követi a tanácsainkat:

  1. Vásároljon gyógyszertárban vizeletgyűjtő poharat. ( Ez sajnos elkerülhetetlen.)
  2. Foglaljon időpontot spermaanalízisre. (Tel: +36 1 211 3517 - egy barátságos női hang fogadja, aki igényének megfelelően reggeli vagy éppen délutáni időpontot foglal Önnek. Csak megadja a nevét, telefonszámát, e-mail címét és a foglalását azonnal visszaigazoljuk.)
  3. Tartsa be a 3-5 napos szexuális önmegtartóztatási időt…se többet, se kevesebbet. (1-2 nap esetén alacsony lehet a spermiumszám, 5 nap után a spermiumok mozgási paraméterei jelentősen romlanak.)
  4. Mintaadás után egy órán belül (maximum másfél), kb. testhőmérsékleten tartva hozza be hozzánk a gyűjtött mintát. (Hogyan lehet a mintát testhőmérsékleten tartani? Sehogy, de ha beteszi a kabátja zsebébe, vagy a pulóvere alá, amíg vezet, akkor tulajdonképpen teljesítette az elvárást.)
  5. Megérkezésekor a labor azonnal megkezdi a minta analízisét, Ön pedig pár dokumentum kitöltése után távozhat vagy megvárhatja az eredményt.
  6. Fizetni az analízist megelőzően banki átutalással vagy a helyszínen bankkártyával lehet. (Az analízis ára 20.000 Ft.)

A férfiak 3-5 napos önmegtartóztatás után maszturbáció útján nyerik ondó mintájukat egy steril mintavételi edénybe. A mintaadás előtt fontos a kezek és a nemiszervek megtisztítása, amelyről részletes tájékoztató a mintaadó helyiségben található. A mintaadás előtt ajánlott a 3-5 napos önmegtartóztatás betartása, mert az ennél rövidebb idő a spermiumok számára, míg a hosszabb idő a spermiumok mozgására van negatív hatással.


Menj biztosra, hogy egyszer te is apa lehess!

Apák napi akciónk keretében most díjmentesen részt vehetsz spermaanalízis vizsgálatunkon, és bebiztosíthatod a családalapításod.

Amennyiben Intézetünknél 2021.06.16. és 2021.07.16. között spermaanalízis vizsgálaton veszel részt, a vizsgálatot díjmentesen végezzük abban az esetben, ha az analízist követően a minta biztonsági tárolással megőrzésre kerül. Apák napi akciónk keretében most 40% kedvezményt adunk a fagyasztás árából.

Biztosítsd magadnak a szülővé válás örömét saját hímivarsejtjeid tároltatásával!

Spermaanalízis

20.000 Ft

Listaár

0 Ft

Spermium fagyasztás
„Biztonsági tárolás”

100.000 Ft

Listaár

60.000 Ft

Éves tárolási díj

27.000 Ft

Az akció csak a "Biztonsági tárolás" szolgáltatásunkra vehető igénybe abban az esetben, ha leendő ügyfelünk 2021.07.16-ig időpontot foglal a spermaanalízisre.

További spermabanki szolgáltatásainkat és árainkat itt találod meg.


Kapcsolat

Ne hagyd ki ajánlatunkat, érdeklődj elérhetőségeinken vagy add meg telefonszámodat és/vagy e-mail címedet és munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és tájékoztat a további részletekről.

1026 Budapest, Kelemen László utca 12.