Miért fontos, hogy időben gondoskodj
hímivarsejtjeid tárolásáról?
19%

vagyis minden 5. gyermeket tervező magyar pár meddőségi problémával küzd

50%

-ban a férfiak meddősége áll a probléma hátterében

50%

-kal csökkent a spermiumszám a férfiak mintáiban az elmúlt 40 év alatt

A spermiumok fagyasztása mintegy letétként szolgál arra, hogy legyen megfelelő mennyiségű és minőségű spermium, így biztosítva a későbbi gyermekvállalás lehetőségét!

Első hazai spermabank - spermabank.krio.hu

Most 20% kedvezménnyel

és ingyenes első éves tárolással
Rendkívüli akció

A spermium tárolása nem életkor kérdése, hanem annak helyes mérlegelése, hogy mennyire vannak jelen egy férfi életében a nemzőképességet károsan befolyásoló tényezők: stressz, dohányzás, helytelen táplálkozás, túlzott alkohol- és drogfogyasztás, élsport, speciális munkakörülmények (pl.: sugárzó anyagoknak, vegyszereknek való kitettség), illetve a tumoros megbetegedés lehetősége.

Az ivarsejtek tárolása azoknak is fontos lehetőség, akik nem tartoznak a fenti kockázatok által érintett csoportokba, de biztonsági okból szeretnének előrelátóan gondoskodni.

A 3 leggyakoribb tévhit a spermium tárolással kapcsolatban

Pedig a mintaadás mindig intim, szeparált környezetben történik, ügyelve arra, hogy ügyfeleink minél komfortosabban érezzék magukat. Biológusaink nap mint nap ilyen mintákkal dolgoznak, így számunkra ez annyira hétköznapi, mint egy vérvétel vagy vizeletvizsgálat.

Spermaanalízis otthonról hozott mintából is elvégezhető, de ebben az esetben is szükséges az előzetes bejelentkezés és az időpont egyeztetése. Kérjük, bejelentkezéskor jelezze, ha otthonról kívánja hozni a mintát, hogy tájékoztassuk az otthoni mintaadás feltételeiről!

Ez természetesen nincs így, de a spermaanalízis eredményének közlésekor mindig felhívjuk a figyelmet, ha javasolt andrológust is felkeresni.

Sajnos ez sem igaz.

Első hazai spermabank - spermabank.krio.hu
Spermabanki szolgáltatásunkról

Intézetünk fő tevékenységként hímivarsejtek mélyfagyasztását és fagyasztva történő tárolását végzi. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a spermaanalízis területén, amit a klasszikus mikroszkópos vizsgálat mellett a modernebb számítógépes technikával (CASA) végzünk.

Labor fotó - spermabank.krio.hu
Labor fotó - spermabank.krio.hu
Labor fotó - spermabank.krio.hu

Április 15-ig 20% fagyasztási árkedvezménnyel és ingyenes első éves tárolással veheted igénybe spermabanki szolgáltatásunkat.*

Spermaanalízis

20.000 Ft

Spermium fagyasztás
„Biztonsági tárolás”

100.000 Ft

Listaár

80.000 Ft

Éves tárolási díj

27.000 Ft

Listaár

Első év ingyenes

* Az akció csak a „Biztonsági tárolás” szolgáltatásunkra vehető igénybe abban az esetben, ha leendő ügyfelünk 2021. április 15-ig időpontot foglal. Az akció keretében csak spermaanalízis nem kérhető. Amennyiben a minta fagyasztása nem javasolt a spermaanalízist követően, akkor a végzett vizsgálat 20.000 Ft összegben kerül számlázásra.

További szolgáltatásainkat tartalmazó részletes árlistánkat nézd meg honlapunkon.


Kapcsolat

Ne hagyd ki ajánlatunkat, érdeklődj elérhetőségeinken vagy add meg telefonszámodat és/vagy e-mail címedet és munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és tájékoztat a további részletekről.

1026 Budapest, Kelemen László utca 12.