Spermabanki szolgáltatásunkról

Intézetünk fő tevékenységként hímivarsejtek mélyfagyasztását és fagyasztva történő tárolását végzi. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a spermaanalízis területén, amit a klasszikus mikroszkópos vizsgálat mellett a modernebb számítógépes technikával (CASA) végzünk.

Labor fotó - spermabank.krio.hu
Labor fotó - spermabank.krio.hu
Labor fotó - spermabank.krio.hu

Miért fontos, hogy időben gondoskodjon
hímivarsejtjei tárolásáról?
19%

vagyis minden 5. gyermeket tervező magyar pár meddőségi problémával küzd

50%

-ban a férfiak meddősége áll a probléma hátterében

50%

-kal csökkent a spermiumszám a férfiak mintáiban az elmúlt 40 év alatt

A spermiumok fagyasztása mintegy letétként szolgál arra, hogy legyen megfelelő mennyiségű és minőségű spermium, így biztosítva a későbbi gyermekvállalás lehetőségét!

A spermium tárolása nem életkor kérdése, hanem annak helyes mérlegelése, hogy mennyire vannak jelen egy férfi életében a nemzőképességet károsan befolyásoló tényezők: stressz, dohányzás, helytelen táplálkozás, túlzott alkohol- és drogfogyasztás, élsport, speciális munkakörülmények (pl.: sugárzó anyagoknak, vegyszereknek való kitettség), illetve a tumoros megbetegedés lehetősége.

Az ivarsejtek tárolása azoknak is fontos lehetőség, akik nem tartoznak a fenti kockázatok által érintett csoportokba, de biztonsági okból szeretnének előrelátóan gondoskodni.

Amennyiben panasza van, javasoljuk, hogy látogasson el andrológiai szakrendelésünkre. Intézetünkben lehetőség van a férfieredetű meddőség komplex kivizsgálására.


A 3 leggyakoribb tévhit a spermium tárolással kapcsolatban
Első hazai spermabank - spermabank.krio.hu
Spermium tárolás most ingyenes analízissel és
10% engedménnyel a fagyasztás árából!
Rendkívüli akció
Az ivarsejt tárolás folyamata

Mit kell tennem, ha érdekel a spermatárolás?

1. Szerződéskötés

Kössön kényelmesen, otthonában online szerződést vagy csak válogasson ajánlataink közül ide kattintva!

img

2. Időpontfoglalás

Telefonon: +36 1 211 3517 (hétköznapokon 8-16 óra között)

FONTOS: Mintaadás előtt 3-5 napos önmegtartóztatás szükséges, így kérjük, ezt vegye figyelembe az időpontválasztásnál!

img

3. Mintaadás

Intézetünkben intim, szeparált környezetben a férfiak maszturbáció útján nyerik ondó mintájukat egy steril mintavételi edénybe. A mintaadás előtt a 3-5 napos önmegtartóztatás betartása szükséges, mert az ennél rövidebb idő a spermiumok számára, míg a hosszabb idő a spermiumok mozgására van negatív hatással.

Mintaadás otthon: Lehetőség van arra, hogy otthon adott minta kerüljön analízisre, fagyasztásra és tárolásra, amelynek feltétele, hogy a minta gyűjtése steril edényben (pl. gyógyszertárban kapható vizeletgyűjtő pohárban) történjen. A mintát másfél órán belül intézetünkbe kell szállítani, végig testmelegen (pl. belső zsebben) megfelelő hőmérsékleten tartani, átadáskor eredetét aláírással igazolni.

FONTOS: Otthoni mintaadás esetén is kell időpontot foglalni, hogy laboratóriumunk felkészülhessen a minta fogadására. Kérjük, csak abban az esetben válassza az otthoni mintaadást, amennyiben másfél órán belül biztosan beérkezik vele laboratóriumunkba (1026 Budapest, Kelemen László utca 12.).

img

4. Spermaanalízis

Az analízis során a mintát alaposan megvizsgáljuk: meghatározzuk a spermiumok számát, alakját és elemezzük a sejtek mozgását is.

img

5. Fagyasztás

A minták fagyasztását - több egységre bontva - programozott fagyasztógéppel végezzük, majd folyamatosan kontrollált körülmények között olyan alacsony hőmérsékleten tároljuk, hogy a sejtek gyakorlatilag nem öregszenek, így korlátlan ideig megőrizhetők.

img

6. Tárolás

A fagyasztva tárolás az intézet budapesti laboratóriumában történik, így a minta bármikor rendelkezésére áll.

img

7. Felhasználás

A minta további sorsáról csak és kizárólag Ön dönt. A minta az Ön által választott időben és asszisztált reprodukciós központban használható fel.

img
Csomagok
Tárolás komplex

Spermaanalízis 0 Ft

Fagyasztás 99.000 Ft

Tárolás 29.000 Ft

Szerológia II. 20.000 Ft

Tárolás plusz

Spermaanalízis 0 Ft

Fagyasztás 99.000 Ft

Tárolás 29.000 Ft

Szerológia I. 15.000 Ft

Tárolás alap

Spermaanalízis 0 Ft

Fagyasztás 99.000 Ft

Tárolás 29.000 Ft

Analízis

Spermaanalízis 24.000 Ft

Fontolja meg, hogy Analízis helyett Tárolási csomagot választ!

Spermium tárolás most ingyenes analízissel és 10% engedménnyel a fagyasztás árából!

Kapcsolat

Ne hagyja ki ajánlatunkat, érdeklődjön elérhetőségeinken vagy adja meg telefonszámát és/vagy e-mail címét, ezt követően munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a további részletekről.

1026 Budapest, Kelemen László utca 12.